PDF Afdrukken E-mail

World cleanup day

Op 21 september deden de scouts van Pey mee met World Cleanup day.
Deze landelijke actie is bedoeld om ons  bewust te laten  worden van al te afval wat over rond ligt.

De scouts meisjes hebben de buurten Pey, Hingen en Thaal doorlopen om het afval op te ruimen. Ze hebben dit met veel enthousiasme gedaan.  Wat ons opviel dat deze buurten best wel schoon waren dat de buurtbewoners en gemeente daar goed naar kijken en het opgeruimd houden, dat was fijn om te zien.

Daarna was het de beurt aan de scouts jongens ook zij hebben hard gewerkt in de buurt Schilberg.
Daar kwamen ze een stortplaats tegen van allerlei rotzooi dit was zoveel dat ze het gemeld hebben bij het lokale meldpunt. De rest hebben ze netjes opgeruimd ook hier viel op dat de meeste straten toch wel goed schoon waren, dat in de  perkjes  de meeste rommel  lag.We vonden het als scouts fijn om een bijdrage te leveren aan deze dag.