Vrijwilligers gezocht PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 07 april 2015 17:13

Laat jij je uitdagen?

Scouting Maria Goretti heeft nog plek voor vrijwilligers! Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een kamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een supervrijwilliger!

Scouting Maria Goretti uit biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die Scouting Maria Goretti doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Maar ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, want met deze gave vrijwilligersklus ontwikkel jij ook jezelf. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting, maar ook in je (toekomstige) werk of opleiding.

Met meer vrijwilligers kan Scouting Maria Goretti nog meer kinderen een plek binnen Scouting geven. Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? Dan kan je contact opnemen met Danny Heltzel, onze groepsbegeleider, via ons contact formulier of via email: groepsbegeleider (at) scoutingpey.eu

Laatst aangepast op dinsdag, 07 april 2015 17:16