Faceboek actie Henders en Hazel PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 03 juni 2014 19:43

Faceboek actie Henders en Hazel

Zoals jullie natuurlijk weten zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van een grote renovatie. Via deze weg wil ik graag jullie hulp vragen, voor een leuke actie.
Henders en Hazel (een woninginrichter) bestaat 10 jaar. Via een actie op Facebook geven zij maar liefst 10 x een cheque ter waarde van € 3000 weg! Daarvan kunnen wij natuurlijk de nodige inrichting voor kopen voor ons clubgebouw.

Wat moeten wij hiervoor doen? Kortweg gezegd, bijzonder weinig. Ik heb ons zojuist ingeschreven op de Facebookpagina van Henders en Hazel. De directe link van de actie vind je hier:

Klik op het juiste goede doel: Scouting Maria Goretti. Let op, er doen nog meer Scoutinggroepen mee aan deze actie. Staan wij aan het einde van de actie in de top 10 met meeste stemmen? Dan hebben wij dus één van de cheques gewonnen.

We willen iedereen dan ook verzoeken om te stemmen en het bericht zo vaak mogelijk te delen naar alle vrienden, kennissen of wie je dan ook in je Facebook-vriendenlijst hebt staan. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat wij winnen!

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Laatst aangepast op dinsdag, 03 juni 2014 19:47