0018.jpg
Je bent hier: Home
maandag, 26 september 2016 11:10

Overvliegen 2016

Op 24 september vond wederom het jaarlijkse overvliegen plaats. Op deze dag gaan de oudste scouts van elke speltak over naar de volgende speltak.
Klik op het plaatje voor de foto's!

              

 
dinsdag, 09 augustus 2016 13:30

Jubileumkamp Weert 2016

Zoals jullie allemaal al weten, viert Scouting Maria Goretti dit jaar het 70 jarige bestaan. Om dit extra te vieren hebben we een Jubileum kamp gehad in Weert. De laatste dagen waren alle speltakken aanwezig op het terrein in Weert, en hebben we samen genoten van dit feestje. In de middag was er een grote 6kamp, en in de avond hebben we lekker samen gebarbecued. Daarna werd de dag afgesloten met een hypnose show en sketches die door de speltakken zelf gemaakt waren.
Hier enkele foto's van dit super leuke kamp!

             

 
zondag, 17 juli 2016 14:38

Bever smurfen weekend

In het weekend van 9 juli hadden onze bevers een weekendje op scouting. Het thema was de smurfen. Grote smurf was weg en had toverdrank verstopt op ons terrein, en wij moesten daar op letten en voorkomen dat gargamel hem vond. Deze is langs geweest en heeft gelukkig niets gevonden. Grote smurf heeft zijn toverdrank weer opgehaald toen wij naar het dierenpark in Gangelt zijn geweest.

             

 
zaterdag, 02 juli 2016 17:17

Scouting Maria Goretti activiteit (Jubileum editie)

Vandaag vond de Scouting Maria Goretti activiteit (Jubileum editie) plaats. Voorafgaand aan het zomerkamp is dit de afsluiter van het scouting seizoen. Op het programma stond de running lunch (wandelen en eten). Hier enkele foto's van deze activiteit.

              

 
maandag, 25 april 2016 14:42

Leiding activiteit 23-04-16

De leiding maakt het hele jaar door diversen programma's voor onze jeugdleden. Maar 1x per jaar word er een activiteit georganiseerd voor de leiding zelf. Zaterdag 23 april was het zo ver, en ging de leiding een dagje er op uit. De dag begon met een stukje raften op de maas. Daarna volgde een heerlijke picknick in Valkenburg. Nadat we gegeten hadden gingen we te voet verder naar het centrum van Valkenburg waar we een moord moesten oplossen. Diversen plekjes werden nauwkeurig onderzocht, waarbij uiteindelijk de moordenaar bekend werd. We sloten de dag af met een lekkere Barbeque en een quiz.

              

 
maandag, 11 april 2016 08:11

Installatie 04-2016

Afgelopen weekend werden alle "nieuwe" scouts in elke speltak geïnstalleerd. Als je geïnstalleerd bent mag je je volledige uniform dragen, en hoor je officieel echt bij je nieuwe groep. Bij deze plechtigheid worden de insignes en dassen gezegend door meneer pastoor, en worden deze na het afleggen van een belofte opgespeld en omgedaan.

             

 
maandag, 29 februari 2016 23:59

Paaseieren actie 2016

Namens de Explorers danken wij iedereen die onze actie gesteund heeft, en er op deze manier aan bijdraagt dat wij weer een heel seizoen Scouting activiteiten kunnen ontplooien.
Wij wensen iedereen prettige paasdagen toe! 
woensdag, 23 maart 2016 20:20

3000 euro voor Scouting Maria Goretti van ING Nederland Fonds

Beste scouts en ouders,

De afgelopen weken hebben jullie massaal gestemd op Scouting Maria Goretti voor een actie van het ING Nederland Fonds. Hiermee hebben we de tweede plaats behaald met een bijdrage van maar liefst 3000 euro! De opbrengst zal worden gebruikt om het buitenterrein op te knappen.
Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft!

Scouting Maria Goretti

           

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 10


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2018