0005.jpg
Je bent hier: Home
dinsdag, 13 oktober 2015 11:00

Jota-Joti 2015

Afgelopen weekend van 16 en 18 oktober vond er wereldwijd de JOTA plaats. Dit staat voor Jamboree On The Air. Scouts over de hele wereld gaan dan proberen om contact met elkaar te zoeken via radio zenders. Omdat we ook in het digitale tijdperk zitten, is er ook nog een JOTI, Jamboree On The Internet. Via diversen kanalen op internet word dan ook contact gezocht met andere groepen.
Omdat dit een bijzonder weekend is hebben we hier een speciale website voor. Hier kon je ons tijdens het weekend live volgen via webcams. Natuurlijk kun je altijd nog de foto's bekijken, en een filmpje dat het hele weekend in fragmenten samenvat.

Bezoek deze website op http://jota.scoutingpey.eu

           

 
maandag, 14 september 2015 14:25

Heropening gerenoveerde Scouting gebouw

Eindelijk is, na vele jaren voorbereiding, en uren lang klussen ons gerenoveerde scouting gebouw klaar. Dit werd op 12 september dan ook groots gevierd. Voor de ouders was er een fietstocht die hen door de geschiedenis van scouting Pey leidde. Het eindpunt was natuurlijk het vernieuwde gebouw. Hier vond de officiele opening plaats. Er werd zelfs een toespraak gehouden door een afgevaardige van de gemeente, en iemand van scouting Nederland. Na de opening kon het gebouw in groepjes bezichtigd worden d.m.v. een rondleiding. Ondertussen konden er op het terrein allerlei workshops gedaan worden. Ondanks het druilerige weer, was het een hele succesvolle dag!

              

 
maandag, 14 september 2015 14:23

Renovatie - De laatste loodjes

De renovatie is, na vele uren werk, dan eindelijk volledig voltooid. Hier kunt u enkele foto's zien van de laadste loodjes en de nieuwe inrichting van het gebouw.

              

 
donderdag, 13 augustus 2015 12:04

Heropening Scouting gebouw

Op zaterdag 12 september is het zo ver: na de grootschalige renovatie wordt Scoutinggebouw ’t Patronaat feestelijk heropend. Wij nodigen jullie hierbij van harte uit om deze feestelijke opening met ons te vieren.
Voor leden en ouders is er vooraf nog een familiefietstocht welke u meeneemt door de geschiedenis van Scouting Maria Goretti. Instructies voor opgave zijn inmiddels per email verzonden.
Om 15:00u zal de officiële opening bij het Scoutinggebouw plaatsvinden, deze mag kosteloos door iedereen (dus ook niet-leden) worden bijgewoond. Hopelijk tot dan!

 

           

 
donderdag, 13 augustus 2015 16:53

Renovatie - Update 08-15

Langzaam maar zeker begint goed zichtbaar te worden dat er keihard gewerkt is aan ons gebouw. Hier nog een kleine update met enkele foto's van de voortgang. Bij de volgende reeks foto's zal de renovatie compleet zijn.

           

 
zaterdag, 04 juli 2015 16:17

Renovatie - Update 03-07-15

Ook met deze warme dagen word er flink gewerkt aan ons gebouw. 3 juli was een speciale dag, want deze dag werd het gebouw voorzien van een nieuw dak. Hier volgt weer een setje foto's waarbij je de voortgang goed kan zien.

             

 
zaterdag, 13 juni 2015 17:25

Renovatie - Update 13-06-15

Er word nog altijd hard gewerkt aan ons scouting gebouw. Hier volgen weer enkele foto's van de renovatie.

             

 
zaterdag, 13 juni 2015 17:07

Geocachen met de Welpen 10-06-15

Op deze zonnige woensdag avond zijn onze welpen gaan geocachen in de Doort. De GPS wees ons langs diversen punten de weg door dit mooie natuurgebied. Aankomen op het laatste punt werd er dan ook een geocache gevonden met wat lekkers als beloning. Hier enkele foto's van onze wandeling.

            

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 11


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2019