zondag, 14 april 2019 22:10

Paaseieren actie 2019

Het online bestel formulier is vanaf nu gesloten. Komende week zullen wij nog tot en met zaterdag 20 april alle bestellingen afleveren, en nog langs de deuren gaan.
Ook kunt u tijdens onderstaande tijden nog uw bestelling ophalen bij ons clubgebouw. (Kerkstraat 9a, ingang via de poort).

Heeft u niet besteld, en wilt u toch nog eieren bij ons kopen, kunt u nog op onderstaande tijden eieren kopen bij ons clubgebouw. Let wel op, dit is zolang de voorraad strekt!!

- Vrijdag 19 april, geopend van 18:30 uur tot 20:30 uur
- Zaterdag 20 april, geopend van 10:00 uur tot 12:00 uur

Bedankt voor uw steun!

maandag, 25 maart 2019 12:03

Insigne werk scouts

Vandaag (23 maart) hebben de scouts hun insigne werk ingeleverd. Bij het insigne werk zaten ook enkele bakinsignes tussen. Die scouts hadden mooie baksels thuis gemaakt en meegenomen. Na eerst wat pionieren hebben we hier lekker van kunnen genieten !!

dinsdag, 22 januari 2019 15:39

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor onze vereniging zijn we op zoek naar extra mensen. Wij zijn op zoek naar een secretaris, algemeen bestuurslid, groepsbegeleider, voorzitter of speltak leider.
Denk je dat een van deze functies misschien voor jou is weggelegd? Bekijk dan hier de functie profielen.

Functieprofiel Algemeen Bestuurslid

Functieprofiel Groepsbegeleider

Functieprofiel Secretaris

Functieprofiel Speltakleiding

Functieprofiel voorzitter

zaterdag, 23 februari 2019 15:39

Vastelaovesbal 2019

Zoals elk jaar vieren we op scouting ook carnaval. Het was weer een groot feest!
Bekijk hier de foto's van deze feestelijke avond!

zondag, 24 juni 2018 18:50

Scouting Maria Goretti activiteit 2018

Op zaterdag 23 juni hadden wij de Maria Goretti activiteit. De officiële afsluiting van het scouting jaar. Door het gebouw waren diversen escaperooms gemaakt. Door het vervullen van opdrachten kon men op het einde 'het slot' van de deur openen. Toen iedereen buiten was konden we met verzamelde sleutels nog een grote kist openen. Iedereen bedankt voor een geslaagd Scouting jaar!

zaterdag, 24 maart 2018 22:00

Scouts pionieren flintstone auto's

De Scouts hebben vandaag van pionierhout echte Flintstone auto's gemaakt. Nadat deze helemaal af waren, is er nog een heuse race geweest tussen de bouwers.

maandag, 05 februari 2018 14:13

Help Nederland vooruit

Update 12-02-18: De stemfase is voorbij en er kan niet meer gestemd worden. We willen iedereen bedanken die ons met deze actie gesteund heeft!

---------------------------------------------------

Wij doen zoals jullie weten mee aan de ING actie help Nederland vooruit. Op dit moment staan we derde !! Er kan nog tot 11 februari 2018 gestemd worden op één van de geselecteerde initiatieven via de speciale stempagina: www.helpnederlandvooruit.nl. Per emailadres kan er 1x gestemd worden. De initiatieven met de meeste stemmen kunnen een geldbedrag winnen wat wij als scouting goed kunnen gebruiken voor nieuwe tenten.

Dus help Scouting Maria Goretti aan nieuwe tenten en stem allemaal op ons zodat we de eerste plek halen !

zaterdag, 03 februari 2018 16:56

Vastelaovesbal 2018

Hier staan de foto's van het vastelaovesbal van vrijdag 2 februari op het patronaat. Zelfs de echte prins carnaval kwam even op bezoek!

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 11