zondag, 13 oktober 2019 20:47

Jota-Joti 2019

Het weekend van 18 t/m 20 oktober vind er wereldwijd de JOTA plaats. Dit staat voor Jamboree On The Air. Scouts over de hele wereld gaan dan proberen om contact met elkaar te zoeken via radio zenders. Omdat we ook in het digitale tijdperk zitten, is er ook nog een JOTI, Jamboree On The Internet. Via diversen kanalen op internet word dan ook contact gezocht met andere groepen.
Omdat dit een bijzonder weekend is hebben we hier een speciale website voor.

Bezoek deze website op http://jota.scoutingpey.eu

maandag, 23 september 2019 13:21

World cleanup day

Klik op de foto voor het verhaal en de foto's.

maandag, 23 september 2019 13:14

4Scouts hike Vaals

Op 14 september hebben de scouts van Pey mee gedaan aan de 4Scouts hike te Vaals.

Op deze mooie warme dag gingen  scouts en staf  totaal 75 personen van start voor een hike van ongeveer 15 km door het mooi heuvelland, we liepen door Duistland, Belgi├ź en Nederland.

Voor ons was het de eerste keer dat we hierbij aanwezig waren, maar we hebben weer nieuwe technieken en mensen leren kennen. Het was voor herhaling vatbaar hopelijk kunnen we volgende jaar weer meedoen. We bedanken de organisatie  van deze activiteit voor hun werk.

donderdag, 25 april 2019 13:13

Installatie Bevers

Samen met onze ouders zijn we op verkenning gegaan door Hotsjietonia. Daarna hebben we schilderijtjes gemaakt van de figuren die leven in Hotsjietonia.
Het was erg gezellig en leerzaam! Na onze ontdekkingstocht hebben we alle nieuwe leden geïnstalleerd.

zondag, 14 april 2019 22:10

Paaseieren actie 2019

Onze paaseieractie is voorbij! We willen iedereen die ons gesteund heeft hartelijk bedanken, en hopelijk weer tot volgend jaar!!! Fijne paasdagen!

maandag, 25 maart 2019 12:03

Insigne werk scouts

Vandaag (23 maart) hebben de scouts hun insigne werk ingeleverd. Bij het insigne werk zaten ook enkele bakinsignes tussen. Die scouts hadden mooie baksels thuis gemaakt en meegenomen. Na eerst wat pionieren hebben we hier lekker van kunnen genieten !!

dinsdag, 22 januari 2019 15:39

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor onze vereniging zijn we op zoek naar extra mensen. Wij zijn op zoek naar een secretaris, algemeen bestuurslid, groepsbegeleider, voorzitter of speltak leider.
Denk je dat een van deze functies misschien voor jou is weggelegd? Bekijk dan hier de functie profielen.

Functieprofiel Algemeen Bestuurslid

Functieprofiel Groepsbegeleider

Functieprofiel Secretaris

Functieprofiel Speltakleiding

Functieprofiel voorzitter

zaterdag, 23 februari 2019 15:39

Vastelaovesbal 2019

Zoals elk jaar vieren we op scouting ook carnaval. Het was weer een groot feest!
Bekijk hier de foto's van deze feestelijke avond!

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 11