0017.jpg
Je bent hier: Home
woensdag, 16 december 2020 11:02

Scouting Maria Goretti en het coronavirus - update 15 december

Beste leden, ouders(s), verzorger(s),

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Nederland tot en met 19 januari in lockdown. Ook, wij als Scouting nemen daarom onze verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken. Scouting past niet binnen de smalle definitie die de overheid in deze lockdown aan sportactiviteiten heeft toegekend. Daarom zijn vanaf heden géén opkomsten en is ons Scoutinggebouw gesloten. Online activiteiten zijn wél mogelijk.

Scouting Nederland spant zich actief in om in overleg met de overheid Scouting zo snel als (veilig) mogelijk is, weer op te starten. Zoek de grenzen van de regels dan ook niet op, zodat we na 19 januari snel weer écht naar Scouting kunnen.

Ondanks alles willen wij jullie toch fijne feestdagen en een gezond 2021 toewensen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuur via voorzitter (at) scoutingpey.eu.

Met vriendelijke groet,

Debbie Herfs
Plaatsvervangend voorzitter
Scouting Maria Goretti Pey

 
zaterdag, 17 oktober 2020 20:19

Scouting Maria Goretti en het coronavirus - update 15 oktober

Beste leden, ouders(s), verzorger(s),

Afgelopen dinsdag, 13 oktober, was er weer een persconferentie van de minister-president inzake het Corona-virus. Hierin werd duidelijk dat de maatregelen in Nederland zijn aangescherpt. Dit beïnvloedt ook Scouting. Scouting Nederland heeft een vertaling van het nieuwe beleid gemaakt voor scoutinggroepen. Naar aanleiding hiervan willen wij u meenemen in de maatregelen die op dit moment ook voor Scouting Maria Goretti gelden.

Lees meer...
 
zaterdag, 15 februari 2020 19:28

Vastelaovesbal 2020

Gisteren was het jaarlijkse Vastelaovesbal. Met prins Levi en prinses Maud voorop werd de hele avond vastelaovend gevierd. Ook Vastelaovesvereniging De Aester Sjaelen Uul met prins Chris I en jeugdprins Ayrton I kwamen nog langs voor dit fantastische feestje. Na optredens van alle speltakken, waar vrolijk werd gedanst op onder andere de banaan, sjuuf-trek en de pinguindans, werd een sjoanst verkleijdje van elke speltak uitgeroepen. Sneeuwpop Adelyn mocht de wisselbeker in ontvangst nemen.

            

 
zondag, 13 oktober 2019 20:47

Jota-Joti 2019

Het weekend van 18 t/m 20 oktober vind er wereldwijd de JOTA plaats. Dit staat voor Jamboree On The Air. Scouts over de hele wereld gaan dan proberen om contact met elkaar te zoeken via radio zenders. Omdat we ook in het digitale tijdperk zitten, is er ook nog een JOTI, Jamboree On The Internet. Via diversen kanalen op internet word dan ook contact gezocht met andere groepen.
Omdat dit een bijzonder weekend is hebben we hier een speciale website voor.

Bezoek deze website op http://jota.scoutingpey.eu

            

 
maandag, 23 september 2019 13:21

World cleanup day

Klik op de foto voor het verhaal en de foto's.

            

 
maandag, 23 september 2019 13:14

4Scouts hike Vaals

Op 14 september hebben de scouts van Pey mee gedaan aan de 4Scouts hike te Vaals.

Op deze mooie warme dag gingen  scouts en staf  totaal 75 personen van start voor een hike van ongeveer 15 km door het mooi heuvelland, we liepen door Duistland, België en Nederland.

Voor ons was het de eerste keer dat we hierbij aanwezig waren, maar we hebben weer nieuwe technieken en mensen leren kennen. Het was voor herhaling vatbaar hopelijk kunnen we volgende jaar weer meedoen. We bedanken de organisatie  van deze activiteit voor hun werk.

            

 
donderdag, 25 april 2019 13:13

Installatie Bevers

Samen met onze ouders zijn we op verkenning gegaan door Hotsjietonia. Daarna hebben we schilderijtjes gemaakt van de figuren die leven in Hotsjietonia.
Het was erg gezellig en leerzaam! Na onze ontdekkingstocht hebben we alle nieuwe leden geïnstalleerd.

            

 
maandag, 25 maart 2019 12:03

Insigne werk scouts

Vandaag (23 maart) hebben de scouts hun insigne werk ingeleverd. Bij het insigne werk zaten ook enkele bakinsignes tussen. Die scouts hadden mooie baksels thuis gemaakt en meegenomen. Na eerst wat pionieren hebben we hier lekker van kunnen genieten !!

            

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2020