zondag, 24 juni 2018 18:50

Scouting Maria Goretti activiteit 2018

Op zaterdag 23 juni hadden wij de Maria Goretti activiteit. De officiële afsluiting van het scouting jaar. Door het gebouw waren diversen escaperooms gemaakt. Door het vervullen van opdrachten kon men op het einde 'het slot' van de deur openen. Toen iedereen buiten was konden we met verzamelde sleutels nog een grote kist openen. Iedereen bedankt voor een geslaagd Scouting jaar!

zaterdag, 24 maart 2018 22:00

Scouts pionieren flintstone auto's

De Scouts hebben vandaag van pionierhout echte Flintstone auto's gemaakt. Nadat deze helemaal af waren, is er nog een heuse race geweest tussen de bouwers.

maandag, 05 februari 2018 14:13

Help Nederland vooruit

Update 12-02-18: De stemfase is voorbij en er kan niet meer gestemd worden. We willen iedereen bedanken die ons met deze actie gesteund heeft!

---------------------------------------------------

Wij doen zoals jullie weten mee aan de ING actie help Nederland vooruit. Op dit moment staan we derde !! Er kan nog tot 11 februari 2018 gestemd worden op één van de geselecteerde initiatieven via de speciale stempagina: www.helpnederlandvooruit.nl. Per emailadres kan er 1x gestemd worden. De initiatieven met de meeste stemmen kunnen een geldbedrag winnen wat wij als scouting goed kunnen gebruiken voor nieuwe tenten.

Dus help Scouting Maria Goretti aan nieuwe tenten en stem allemaal op ons zodat we de eerste plek halen !

zaterdag, 03 februari 2018 16:56

Vastelaovesbal 2018

Hier staan de foto's van het vastelaovesbal van vrijdag 2 februari op het patronaat. Zelfs de echte prins carnaval kwam even op bezoek!

maandag, 09 oktober 2017 23:06

Jota-Joti 2017

Het weekend van 20 t/m 22 oktober vind er wereldwijd de JOTA plaats. Dit staat voor Jamboree On The Air. Scouts over de hele wereld gaan dan proberen om contact met elkaar te zoeken via radio zenders. Omdat we ook in het digitale tijdperk zitten, is er ook nog een JOTI, Jamboree On The Internet. Via diversen kanalen op internet word dan ook contact gezocht met andere groepen.
Omdat dit een bijzonder weekend is hebben we hier een speciale website voor. Hier kun je ons tijdens dit weekend live volgen d.m.v. foto's en via webcams.

Bezoek deze website op http://jota.scoutingpey.eu

zondag, 02 juli 2017 12:29

Scouting Maria Goretti activiteit 2017

Op zaterdag 1 juli hadden we op Scouting de Maria Goretti viering. Dit is de afsluiter van weer een geweldig Scouting seizoen. Helaas is het oorspronkelijke programma aangepast vanwege het regenachtige weer. In plaats daarvan konden we in en om het gebouw in groepjes deelnemen aan 5 verschillende spellen/workshops.

zaterdag, 08 april 2017 19:45

Installatie 2017

Op vrijdag en zaterdag 7 en 8 april vond er bij bijna alle speltakken de installatie plaats. De nieuwe leden van de speltakken krijgen dan hun das en insignes, en horen dan officieel bij de groep. Op vrijdag avond kwam meneer pastoor op bezoek bij de explorers, waar hij alle insignes en dassen heeft gezegend. De explorers werden vervolgens geïnstalleerd. Op zaterdag begonnen de welpen hun dag eerst bij het kampvuur. Hier werden marshmallows, bananen en knakworstjes bij het vuur gemaakt. De scouts begonnen de middag met het havenspel. Op het einde van elke bijeenkomst volgde het officiële gedeelte, waarbij iedereen geïnstalleerd werd.

zondag, 19 februari 2017 14:34

Vastelaovesbal 2017

Hier staan de foto's van het vastelaovesbal van vrijdag 17 februari op het patronaat.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 10